10 éves stégépítés tapasztalat

Társaságunk tulajdonosi köre több mint 10 éve foglalkozik kikötő és stég építéssel Magyarország teljes területén. Ezen időszak alatt a társaság, illetőleg a társaság által foglalkoztatott alkalmazotti, és vállalkozói kör jelentős tapasztalatra tett szert.

Vállaljuk az építeni szándékozott vízállások felújítását, vagy akár nagyobbítását is. Társaságunk vállalja akár a komplett engedélyezési eljárás lebonyolítását is, az arra illetékes vízügyi hatóságánál. Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá csónakok, hajók felújítása, illetve Ön is választhat a rendelkezésre álló eladó, használt és új csónakjaink közül.

Tapasztalatunk szerint a vízpartban lévő lehetőségeket, igazán egy oda illő vízállással lehet megfelelő módon kihasználni. Mivel társaságunk országszerte rendelkezik referenciával a különböző jellegű stégek létesítése kapcsán, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden elgondolásra, minden partszakaszra van egy ötletünk, egy javaslatunk.

Természetesen ahány vízpart, annyi igény, annyi elgondolás. Más lehetőségeket tartogat egy stég építése a Ráckevei Duna-ág területén, és más lehetőségeket a Tisza Tavon, vagy a Balatonon. Mivel mi nem csak építjük, és nem csak a kivitelező fejével gondolkodunk, így mindig van praktikus ötletünk, vagy javaslatunk a megvalósítás módja, kihasználhatóság maximalizálása kapcsán. Hogyan, és milyen  belépő, vagy milyen korlát, milyen felépítésű, és méretű stég felelhet meg Önnek és családjának? Nekünk ennek kapcsán mindig van ötletünk.

Ha Ön új stég építésében gondolkodik, akkor az első lépés amit mindenképpen meg kell tennie, az engedélyeztetés. Ma jelenleg Magyarországon egy új építésű vízállás engedélyezési folyamata vízterületenként elkülönül. Azonban mindegyik engedélyeztetési eljárásról elmondható, hogy egy összetett, és viszonylagosan hosszadalmas folyamat. A területileg illetékes vízügyi hatóságoknál az engedélyezés során az elsődlegesen fontos kérdés, a jövőbeni vízállás tervezett elhelyezése. Ebben az esetben a megépíteni szándékozott vízállás GPS koordinátáit szükséges megadni ahhoz, hogy egyáltalán egy elvi döntéshozatali folyamat elindítható legyen. Amennyiben pedig a helyszín megfelelő, és nem merül fel kizáró ok, annak megépítésére, akkor következhetnek az újabb lépések. Ezek a következők: a vízállás tervezése, műszaki rajzának elkészítése, a kivitelezés során felhasználandó anyagok megnevezése, a vízpart tulajdonjogi környezetének vizsgálata.

Mivel az engedélyezés egy hosszú, és bonyolult folyamat, bízza ránk! Tapasztalatunkkal és kapcsolatainkkal nemcsak időt, de pénzt is spórolhat!

Stég és kikötő építés - Referenciáink
Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink Stégépítés, csónaképítés és kereskedelem - Stég és kikötő építés - Referenciáink
További referenciáink